Project Description

Petrol je v okviru projekta Vračamo družbi, v tednu korporativnega prostovoljstva v letu 2018 s svojimi zaposlenimi priskočil na pomoč Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, ki so pomagali pripravljati, deliti in pospravljati pakete pomoči v skladišču ter nuditi učno pomoč otrokom. Akcija »Vračamo družbi« je sovpadala z začetkom šolskega leta, zato so v sodelovanju s košarkarji Petrol Olimpije zanje zbirali tudi šolske potrebščine.

“V Petrolu se zavedamo, da je v življenju vsakega posameznika pomembna energija, ki nam vsem skupaj prinaša pozitivne občutke. Pomembna je energija, ki nas povezuje. Zaposleni v Petrolu jo v svoja lokalna okolja po vsej Sloveniji že osmo leto zapored srčno prenašamo,” je akcijo s svojimi besedami pospremil Tomaž Berločnik, predsednik uprave Petrola. . Zaposleni v Petrolu so donacijo 1.000 evrov projektu Veriga dobrih ljudi namenili v sklopu akcije »Naša energija povezuje«, kjer Petrol sredstva nameni posameznikom, društvom in projektom v lokalnih skupnostih širom po Sloveniji. Družba Petrol skupaj z zaposlenimi Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje namenja 21.000 evrov.

Ob koncu leta 2018 je skupina sodelavcev ustvarila akcijo Postani Petrolov Božiček, s katero jim je uspelo pripraviti 260 daril za 260 otroških nasmehov. K akciji so pristopili Petrolovi zaposleni širom po Sloveniji, saj so zbirna mesta za praznična darila pripravili na 10 različnih lokacijah. Zbrana darila pa so nato predali lokalnim društvom, ki delujejo v okviru Zveze prijateljev mladine Slovenije. Petrol pa je s tem srčnim dejanjem skupaj z zaposlenimi postal še močnejši člen v Verigi dobrih ljudi, kjer bodo tudi v prihodnje z darovanimi sredstvi risali nasmehe na obraz in vračali družbi z energijo za življenje.

Petrol

0
evrov namenjenih ZPM Ljubljana-Moste
0
Petrolovih božičkov je obdarilo otroke