Project Description

Razvoj mladih talentov z vseh področij je ključen za prihodnost družbe in Mladi upi so odgovor na to. Mladi nadarjeni športniki, umetniki in znanstveniki potrebujejo podporo in pomoč v času, ko še nimajo naziva »vrhunski«. Cilj projekta je podpora še neuveljavljenim nadarjenim posameznikom, ki se zaradi težjih gospodarskih in socialnih razmer soočajo z vse več ovirami pri uresničevanju svojih potencialov. Na pomoč želijo priskočiti mladim z različnimi talenti, znanji in ambicijami in prispevati k temu, da bodo lažje razvili svoje potenciale. Vsaka podpora mladim upom danes, prinaša celotni družbi dodano vrednost za jutri.

Vse bo v redu, zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti že od leta 2013 na podlagi razpisa Mladi upi finančno podpira izbrane nadarjene mlade upe s področja športa, umetnosti, znanosti in mlade para-športnike in jim tako vsaj delno olajša razvojno pot ali pomaga pri uresničitvi zastavljenih projektov. Širši javnosti želijo predstaviti nadobudne in perspektivne mlade iz vse Slovenije in skozi njihove ambicije izpostaviti pomen razvoja mladih talentov za prihodnost naše družbe. Ob pomanjkanju sredstev za razvoj perspektivnih mladih želijo dati pozitiven zgled za reševanje te problematike.

Samo v prvih petih letih projekta se je na razpis prijavilo več kot 500 perspektivnih mladih. S finančnimi sredstvi v višini 261 tisoč evrov je Zavarovalnica Triglav lahko podprla 62 talentov ter jim tako ponudila oprijemljivo pomoč pri razvoju znanja, ambicij in talenta. Projekt je bil tudi del šova Znan obraz ima svoj glas, v katerem se znani Slovenci z neverjetnimi preobrazbami borijo za glavno nagrado, ki jo namenijo skladu mladih upov.

Več o projektu si preberite TUKAJ.

Zavarovalnica Triglav

0
perspektivnih mladih
0
evrov
0
talentov