Project Description

Goodyear je v svojem jubilejnem letu (2018), v katerem je zabeležil 20 let delovanja pod okriljem mednarodne korporacije, v sodelovanju z lokalno skupnostjo izvedel prav poseben projekt, poimenovan Goodyearovih 20 poti.
Projekt je vse od začetka poletja razveseljeval celotno Slovenijo: prek nagradne igre je spodbujal vse zainteresirane, da spoznajo lepote kranjskih športnih in turističnih destinacij ter se z obiskom ene ali več od teh 20 poti prepustijo navdihu in vrednotam, ki vodijo tudi Goodyear. Sodelovanje, povezovanje, ekipni duh in prilagodljivost so le nekatere med njimi; prežemajo pa tako zaposlene v Goodyearu kot korporacijo, seveda pa tudi vsako skupino, ki se odpravi na eno izmed izbranih tekaških, pohodniških, kolesarskih ali poučnih poti Kranja in njegove okolice.

Jubilejni projekt, ki je nastal v sodelovanju z Mestno občino Kranj in Zavodom za turizem in kulturo Kranj, je s simboliko 20 poti odražal vsako uspešno leto delovanja Goodyeara v Sloveniji, hkrati pa podajal spodbudo in motivacijo za zdravo in športa polno življenje.

V decembru je projekt doživel dobrodelni zaključek s čarobnim dnem za otroke in družine, ki v življenju pogrešajo veselje in sproščenost. Prednovoletno pohajkovanje po eni izmed Goodyearovih poti, ki so ga izvedli v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje, Mesto občino Kranj in Zavodom za turizem in kulturo Kranj, je tako z dobrodelno noto prineslo zaključen podpis celoletnim jubilejnim aktivnostim. Skupina razigranih otrok je krenila na posebno pot raziskovanja kranjskega mestnega jedra, uživanja ob zabavni predstavi »Tinko Polovinko« in igrivega obdarovanja. Iskrice v njihovih očeh so prižgala tudi darila, ki so jih zanje pripravili zaposleni v Goodyearu.

Goodyear Dunlop Sava Tires

0
Goodyearovih poti, projekt, ki je nastal v sodelovanju z Mestno občino Kranj in Zavodom za turizem in kulturo Kranj