Project Description

Austria Trend Hotel je v sklopu Dobrodelnega decembra z dobrodelno dražbo športnih artiklov najuspešnejših slovenskih športnikov, priskočil na pomoč 34-letnemu Nenadu. Nenad se je januarja 2019 odpravil v Nemčijo na zahtevno zdravljenje lymske borelioze.

Podelitev zbranih sredstev je potekala v Winners Loungu, znotraj Austria Trend Hotela. Podpisane športne artikle, za katera so se potegovala podjetja, so prispevali vrhunski slovenski športniki: Luka Dončič, Jan Oblak, Anže Kopitar, Dejan Zavec, Peter Prevc in Andrej Šporn.

»Filozofija družbene odgovornosti vračanja nazaj družbi je v našem podjetju prisotna že nekaj časa. Zato smo veseli december ponovno zamenjali z Dobrodelnim decembrom v sklopu katerega smo organizirali dobrodelno dražbo športnih artiklov. Rad bi se zahvalil vsem športnikom, ki so donirali svoje artikle ter podjetjem, ki so jih odkupila. V sodelovanju z ZPM Ljubljana Moste Polje bodo vsa zbrana sredstva predana naprej tistemu, ki jih resnično potrebuje. Verjamem, da bomo s skupnimi močmi v prihodnje uspeli pomagati še marsikomu,« je poudaril Jernej Osterman, generalni direktor Austria Trend Hotela.

Vseh 8.500 evrov so predali Zvezi prijateljev mladine Moste-Polje, temu znesku pa je Austria Trend Hotel prispeval še znesek celotne decembrske prodaje burgerjev v njihovem športnem baru Winners Lounge.

Austria Trend Hotel Ljubljana

0
vrhunskih športnikov je pomagalo Nenadu
0
evrov pomoči je bilo zbranih na dražbi