Vračamo družbi

Slovenska podjetja so predana investiranju v ljudi, okolje, razvoj ter ustvarjanju boljše družbe.

Družbeno odgovorni projekti podjetij v poslovni skupnosti AmCham Slovenija pripomorejo k razvoju trajnostne, strpne, razvite, okoljevarstvene, pametne in vključujoče družbe. Hkrati inovativni projekti podjetij Slovenijo uvrščajo v središče zemljevida Evrope, slovensko gospodarstvo pa usmerjajo v referenčno, zeleno in kreativno.

Zgodbe podjetij, ki bogatijo našo družbo, z veseljem predstavljamo in izpostavljamo.

Spodbujamo inovativne oblike sodelovanja z vsemi deležniki našega okolja in ustvarjanje novih priložnosti, ki delujejo v dobrobit razvoja družbe in ustvarjanje novih, inovativnih projektov in produktov, ki pozitivno vplivajo na okolje.

Delite z nami svojo zgodbo

Spletna platforma vracamodruzbi.si je del projekta Vračamo družbi, ki poteka v okviru Ameriške gospodarske zbornice v Sloveniji – AmCham Slovenija. Namen platforme je izpostavljati in povezovati družbeno-odgovorne in referenčne projekte članov AmCham Slovenija, ki pozitivno vplivajo na razvoj družbe.

S projektom želimo širiti pozitivne vrednote, ozaveščati o pomembnosti zdrave in kakovostne družbe ter spodbujati sodelovanje in povezovanje.

Več o AmCham Slovenija

Imate vprašanje ali bi želeli deliti svojo zgodbo?

Podpornika:

Partnerji: